Rob Verhuur (Gent): 09 369 42 36 - Rob Rent (Brussel): 02 223 43 07 - Rob Location (Namen): 081 22 42 12    Info@robverhuur.be

Zoek uw toestel

Weet u niet welke machine u nodig heeft? Vul de velden in en krijg een overzicht van de geschikte machines.
Meer info


Verkoop van nieuwe en tweedehands machines

Ook voor de aankoop van nieuwe en gebruikte machines tegen scherpe prijzen kunt u bij ons terecht. Als verdeler van enkele topmerken (Genie, Manitou, Magni, Niftylift, Multitel, Holland Lift) vinden we de beste oplossing voor uw vraag.
ROB Verhuur is onafhankelijk dealer en niet verbonden aan de verkoopsvoorwaarden van het specifieke merk, zoals een minimale afname. D
ankzij een goede relatie met onze leveranciers kunnen wij daarentegen wel een machine op maat leveren.​

Wij bieden u ook tweedehandsmachines te koop aan door ons geselecteerd en steeds met garantie. Deze machines zijn jong, perfect onderhouden, aantrekkelijk geprijsd en direct inzetbaar.
Dankzij een jarenlange ervaring in de sector en gedegen vakkennis kunnen we u als betrouwbaar expert adviseren. We denken met u mee en verkopen u niet eender welk toestel. We kennen onze machines door en door. Zo weten we wat voldoet aan uw eisen en het best beantwoord aan uw sector.

ROB Verhuur biedt u machines van topkwaliteit en een aftersales service op uiw maat. Onze geschoolde technici staan zowel in de werkplaats als op de baan tot uw dienst.

Toestel in de kijker

Bravi Leonardo HD

Compacte éénpersoonlift​

_DSC0144 (1).jpg