NIEUW: Krijg tot 30% subsidie voor een opleiding

Rob Verhuur is door de KMO-portefeuille nu ook erkend als dienstverlener. Als KMO kunt u voortaan subsidies aanvragen voor een opleiding van ons.

Meer info >>>

Logo Dienstverlener KMO-Portefeuille_2021

Technische en veiligheidsopleidingen

Veiligheid is afhankelijk van de machines, maar ook van de mensen die ze gebruiken. Als men weet hoe een machine te besturen, vermijdt men meer risico's. ​Met onze opleidingen willen we de vakbekwaamheid, veiligheid en rendabiliteit van uw medewerkers verhogen.

De wetgeving stelt bovendien de werkgever verantwoordelijk voor het geven van de juiste opleiding aan zijn werknemers wanneer ze machines gebruiken (KB 04/05/1999 art 14 - Codex, titel I, hoofdstuk III).

Rob Verhuur organiseert opleiding voor het gebruik van:

 • Hoogwerkers en schaarliften - Meer info
 • Verreikers en rotators - Meer info
 • Heftrucks - Meer info
 • Rolbrug - Meer info
 • Rolstelling - Meer info
 • Reachtruck - Enkel bij de klant, met zijn machines - Meer info
 • Elektrische stapelaar - Enkel bij de klant, met zijn machines - Meer info
 • Autolaadkraan - Bij de klant met zijn autolaadkraan of in onze locatie in Lochristi - Meer info
 • Ergonomie - Bij de klant of in onze locatie in Lochristi - Meer info

De training kan plaatsvinden binnen uw bedrijf, op de werf of op één van onze locaties in Gent, Londerzeel of Namen. Onze centra zijn uitgerust met theorielokalen, praktijkruimtes en de vereiste toestellen en didactisch materiaal in eigen beheer.

De cursussen worden gegeven door ervaren en bijgeschoolde trainers, vast in dienst bij ons. Door de goede relatie met onze leveranciers beschikken ze over actuele kennis van de productspecificaties als de wettelijke voorschriften.
Na de theoretische opleiding en het succesvol afleggen van de praktische proef, krijgt u een certificaat dat 5 jaar geldig is. 

Rob Trainingen

U kunt inschrijven voor trainingen waar er nog vrije plaatsen zijn.
Ook opleidingen op maat zijn mogelijk. Stel hiervoor uw vraag via het aanvraagformulier.
We streven ernaar u snel te helpen, tegen een scherpe prijs en maximaal gericht op uw beroepspraktijk.

Belangrijke aantekeningen:

 1. Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.
 2. Er wordt een voorschot gevraagd, uiterlijk 24 uur voor de datum van de training, tenzij er een akkoord is met onze verkoopsafdeling. De vooruitbetaling geldt als definitieve inschrijving.
 3. Alleen onze voorwaarden zijn van toepassing.
 4. Annulering van de training of van een deelnemer is mogelijk. Zonder medisch attest: tot 2 werkdagen voor de datum van de training, worden geen kosten in rekening gebracht. Bij annulering binnen 48 uur voor aanvang van de training behoudt Rob Verhuur zich het recht om het totaalbedrag van de training te factureren. Met een medisch attest kunt u kosteloos annuleren.
 5. Rob Verhuur behoudt zich het recht om open trainingen te annuleren of uit te stellen wanneer er minder dan 3 deelnemers zijn.

Aanvraag Opleiding