Ook een betrouwbare servicepartner

ROB Verhuur hecht veel belang aan de service en kwaliteit die we u bieden. We garanderen u een snelle en betrouwbare dienstverlening en nemen de zorg uit uw handen, ook op locatie. U ontvangt enkel gekeurde machines met de nodige instructies bij levering. Loopt er toch iets fout, komt ons technisch team naar u toe.
Op die manier denken we met u mee en staan we steeds paraat.

Flexibel en snel ter plaatse
Ervaren specialisten
Kwaliteit en efficiëntie
Levering op maat

Rob Service

Technisch team
Van mechanica tot elektronica, van hydraulica tot elektricteit, de juiste specialisten staan klaar voor snelle en gerichte interventies. Elk toestel staat in perfecte staat klaar voor levering. Wanneer er toch iets mis loopt, staat 
per vestiging een ervaren en goed uitgerust team stand-by, zodat de stilstand van het toestel tot een minimum beperkt blijft.

Ook voor ons is stilstaan achteruit gaan. We investeren dan ook in de opleiding en bijscholing van onze medewerkers. Zo zijn we up to date en garanderen we u een onderhoud en dienstverlening op hoog niveau.
We nemen ook bijna alle wisselstukken op voorraad, wat lange wachttijden uitsluit. Hebben we een onderdeel niet beschikbaar, dan bestellen we dit meteen. Is een snelle herstelling van het toestel niet mogelijk, wisselen we de machine.

Onderhoud en driemaandelijkse keuring
Alle machines die uit verhuur terugkomen krijgen een periodiek onderhoud om storingen te voorkomen. We investeren continu in nieuwe machines om een jonge vloot te garanderen. 
Om de drie maanden wordt elk toestel gekeurd door de erkende organisatie OCB.

Snelle en betrouwbare levering
We leveren de gebruiksklare machine af precies waar u het nodig heeft. Onze chauffeurs geven uw medewerkers ook duidelijke instructies over het toestel. Zo gaan er voor u geen kostbare tijd verloren en kan het werk doorgaan.
 

download (2)