Verhuur, transport en service onder één dak
Scherpe prijs-kwaliteit
Uitgebreid en jong gamma
Persoonlijke aanpak en hoge klanttevredenheid

Dankzij een uitgebreide jonge vloot, een flexibele planning, een regionale spreiding  en gemotiveerde vakmensen, zijn we een meedenkende partner voor elke vraag.

ROB Verhuur heeft als lokale ondernemer alle stappen van het huurproces in eigen beheer: planning, orderwerking, transport, onderhoud en service. Onze kracht zit in de dynamische samenwerking tussen deze specialismen. 
Ook een jarenlange ervaring en knowhow verzekert de vereiste specialisatie en diepgaande vakkennis bij elke vraag. 

Anticiperen en breed gamma
We anticiperen continu op evoluties in de bouw, industrie en techniek. We stellen innovatie voorop en investeren in het machine- en transportaanbod met gerenommeerde merken. Zo blijft ons aanbod sterk, nieuw en vernieuwend. 

Kwaliteit
Met 40 jaar ervaring in het verhuren van hoogwerkers en schaarliften, ligt de focus op kwaliteit bij elk contact, aankoop van machines, serviceverlening en aanwerving. We luisteren naar uw feedback en beantwoorden elke vraag naar best vermogen.
We willen voldoen aan een absolute klantentevredenheid door een constante verbetering van onze kwaliteitsprestatie. We willen de beste zijn door onszelf steeds weer te evalueren en verbeteren in:

  • Diensten en communicatie 
  • Machinevloot en transport
  • Processen en projecten

 

Gedreven vakmensen en uitstekende dienstverlening
De kwaliteit van onze diensten ligt in de sterktes van de machines maar ook in de menselijke factor die erachter zit. Onze fundamenten zijn gebouwd op gekwalificeerde, betrokken en gemotiveerde vakmensen die u van A tot Z ondersteunen en met raad en daad bijstaan. Vanuit hun knowhow begeleiden ze u naar de juiste machine.

Lokaal aanwezig
ROB Verhuur opereert vanuit drie vestigingen: Gent, Brussel en Namen. Zo zijn we bij u in de buurt en blijft de transportkost beperkt. Er is telkens een servicedienst aanwezig met een volwaardig uitgerust atelier en een externe afterservice. 

Persoonlijke oplossing
ROB Verhuur beantwoordt uw vraag flexibel, kort op de bal en klantgericht. We kennen onze klanten door en door en begrijpen meteen wat u nodig heeft.
Snelle levering of afhaling, volgens uw wensen.

Betrouwbare en adviserende partner
Door bovenstaande troeven te bundelen vormen we al 40 jaar lang een veelgevraagde en betrouwbare partner die meedenkt over eenvoudige en complexe projecten. We leveren een constructieve bijdrage tot de doelstelling van uw onderneming.
Als familiebedrijf werken we aan een solide kwaliteitsaanpak gecombineerd met flexibel anticiperen en een snelle besluitvorming.