Verkoop van nieuwe en tweedehandse machines

Werkt u het liefst met nieuwe machinesOok voor de aankoop van hoogwerkers en schaarliften tegen scherpe prijzen kunt u bij ons terecht.  

ROB Verhuur is onafhankelijk verkoper van enkele topmerken (Genie, Manitou, Niftylift, Multitel, Aichi...) en niet verbonden aan de verkoopsvoorwaarden van het specifieke merk, zoals een minimale afname. Dankzij een goede relatie met onze leveranciers kunnen we een machine op maat leveren.​

Blik vooruit

Deze machines zijn zopas nieuw binnengekomen en dus snel leverbaar:

  • Aichi SV06 ENL - Schaarlift Elektrisch - Elektrische rijmotoren aan de wielen voor een grote en precieze trekkracht
  • Aichi SV06 ENS Schaarlift Elektrisch​​​​​​ - Elektrische rijmotoren aan de wielen voor een grote en precieze trekkracht - Compact
  • Genie GS4069 DC - Schaarlift Elektrisch - Met groot platform en met steunpoten
  • Genie GS4655 - Schaarlift Elektrisch - Elektrische rijmotoren voor een grote en precieze trekkracht - Compact
  • Manitou Werkkooi - 6m met uitschuifbaar platform

Een andere machine nodig? Contacteer de verantwoordelijke op 09/369 42 36.

Rob Verhuur biedt ook tweedehandsmachines te koop aan. Deze machines worden nauwkeurig geselecteerd: ze  zijn jong, perfect onderhouden en direct inzetbaar.

 

Dankzij een jarenlange ervaring en gedegen vakkennis adviseren we u als betrouwbaar expert.​ We kennen onze machines door en door en denken met u mee. Zo weten we wat voldoet aan uw eisen en het best beantwoordt aan de eisen in uw sector.

ROB Verhuur biedt machines van topkwaliteit en een aftersales service op uw maat. Onze geschoolde technici staan zowel in de werkplaats als op de baan tot uw dienst.