Rob Verhuur (Gent): 09 369 42 36 - Rob Rent (Brussel): 02 223 43 07 - Rob Location (Namen): 081 22 42 12    Info@robverhuur.be

Merken in verhuur

Als verdeler van enkele topmerken vindt ROB Verhuur de beste oplossing voor uw vraag. We zijn als onafhankelijk dealer niet verbonden aan de voorwaarden van het specifieke merk en stellen u aldus een persoonlijk en optimaal aanbod voor.
We verhuren machines van volgende merken:

Opgericht in 1966 en wereldwijd actief als producent van hoogwerkers en schaarliften die gebruikt worden in de industrie, maintenance, bouw, stockage... De machines combineren een eenvoudige bediening en onderhoud met de hoogste verwachtingen naar prestaties. Genie beoogt: het minimaliseren van verspilling, het verbeteren van de kwaliteit, het luisteren naar klanten en het bieden van uitstekende service, ook na de verkoop. Daarnaast staat al 50 jaar de productontwikkeling centraal en wil Genie zo zijn dominante behouden. Hun innovaties veranderen de markt en bepalen de industrienorm voor kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid.

De eerste heftruck bouwde Manitou in 1958. Vandaag is dit merk wereldleider van verreikers en heftrucks. De industriële heftrucks zijn ideaal voor toepassingen waarbij stabiliteit en snelheid cruciaal zijn. Ze zijn degelijk en gebruiksvriendelijk. De ruwterrein heftrucks presteren optimaal op moeilijk toegankelijk terrein. De (roterende) verreikers zijn met een breed gamma aan accessoires veelzijdig inzetbaar. De combinatie van prestaties, betrouwbaarheid en veelzijdigheid is ook te vinden in het gamma hoogwerkers en schaarliften.

Aichi is reeds vele jaren synoniem voor Japanse topkwaliteit. Ze zijn gekend voor hun telescopische rupshoogwerkers, met hun hoge terreinvaardigheid op moeilijk ruw terrein. De rupsbanden trekken het toestel door elk type ondergrond, zoals een moeras- of modderachtige grond. Door de robuuste rupsaandrijving is de machine eenvoudig in gebruik en handig te manoeuvreren op oneffen ondergron. Ook de bandenmachines zijn van dezelfde kwaliteit. Het gamma is inmiddels uitgebreid met grotere hoogwerkers en schaarliften.

Cormidi werd opgericht in 1995 en zet van bij de start volop in op innovatie, hoge kwaliteit, compactheid en technologie. De machines staan bekend om hun robuustheid, kracht, veiligheid en duurzaamheid.

Multitel heeft meer dan 100 jaar ervaring met hydraulica, toegepast op hefapparatuur. Ze specialiseren zich in hoogwerkers in aluminium die veilig en gemakkelijk in gebruik zijn. De toestellen hebben een lichtere constructies maar wel met behoud van de noodzakelijke flexibiliteit en kracht.

Het Engelse Niftylift bestaat sinds 1985 en is gespecialiseerd in compacte, lichtgewicht knikhoogwerkers. Ze zijn gemakkelijk te verplaatsen en bieden maximale prestaties met minimale impact op het milieu.

Skyjack werd in 1985 opgericht en is sinds 2002 onderdeel van de Linamar Corporation. Hun machines combineren duurzaamheid, eenvoud, kwaliteit en onderhoudsgemak.

Hoge veelzijdigheid, compacte afmetingen en een eenvoudig ontwerp zijn de karakteristieke kenmerken van de Bravi-producten, waarmee het wereldwijde succes kent.

Het Franse ATN werd in 2000 opgericht en ontwikkelde een nieuw type hoogwerkers: een op rails gemonteerde verticale mast genaamd PIAF, op wielen of op rails. De ontwerpers hadden reeds ervaring met de uitvinding van de verticale mast op wielen, ontworpen begin jaren 90: de Toucan. De focus van de machines ligt op prestaties, robuustheid en betrouwbaarheid en eenvoudig in onderhoud. In 2018 is de groep Fassi de nieuwe eigenaar van ATN.

Magni, gespecialiseerd in roterende verreikers, heeft zijn thuisbasis in Italië. De familieonderneming is al sinds de jaren 50 actief in de productie van hydraulische kranen. In 1980 bouwen ze de eerste verreiker in Europa. In 2012 besluit Magni dat de machines een aanzienlijke technologische verbetering moeten krijgen om te voldoen aan de verhoogde veiligheidsnormen en de verbeterde dienstverlening. Hiermee begint de productie van het grootste assortiment roterende verreikers.

Holland Lift bouwt schaarliften waarbij stabiliteit, robuustheid en veiligheid hoog in het vaandel staan. De machines bewijzen hun kracht in allerlei werksituaties, door hun robuuste uitvoering en het grote hoogtebereik.