Rob Verhuur (Gent): 09 369 42 36 - Rob Rent (Brussel): 02 223 43 07 - Rob Location (Namen): 081 22 42 12    Info@robverhuur.be

Merken in verhuur

Als verdeler van enkele topmerken vindt ROB Verhuur de beste oplossing voor uw vraag. We zijn als onafhankelijk dealer niet verbonden aan de voorwaarden van het specifieke merk en stellen u aldus een persoonlijk en optimaal aanbod voor.
We verhuren machines van volgende merken:

De eerste heftruck bouwde Manitou in 1958. Vandaag is dit merk wereldleider van verreikers en heftrucks. De industriële heftrucks zijn ideaal voor toepassingen waarbij stabiliteit en snelheid cruciaal zijn. Ze zijn degelijk en gebruiksvriendelijk. De ruwterrein heftrucks presteren optimaal op moeilijk toegankelijk terrein. De (roterende) verreikers zijn met een breed gamma aan accessoires veelzijdig inzetbaar. De combinatie van prestaties, betrouwbaarheid en veelzijdigheid is ook te vinden in het gamma hoogwerkers en schaarliften.

Hoge veelzijdigheid, compacte afmetingen en een eenvoudig ontwerp zijn de karakteristieke kenmerken van de Bravi-producten, waarmee het wereldwijde succes kent.