Merken in verhuur

Als verdeler van enkele topmerken vindt ROB Verhuur de beste oplossing voor uw vraag. We zijn als onafhankelijk dealer niet verbonden aan de voorwaarden van het specifieke merk en stellen u aldus een persoonlijk en optimaal aanbod voor.
We verhuren machines van volgende merken:

Opgericht in 1966 en wereldwijd actief als producent van hoogwerkers en schaarliften die gebruikt worden in de industrie, maintenance, bouw, stockage... De machines combineren een eenvoudige bediening en onderhoud met de hoogste verwachtingen naar prestaties. Genie beoogt: het minimaliseren van verspilling, het verbeteren van de kwaliteit, het luisteren naar klanten en het bieden van uitstekende service, ook na de verkoop. Daarnaast staat al 50 jaar de productontwikkeling centraal en wil Genie zo zijn dominante behouden. Hun innovaties veranderen de markt en bepalen de industrienorm voor kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid.

De eerste heftruck bouwde Manitou in 1958. Vandaag is dit merk wereldleider van verreikers en heftrucks. De industriële heftrucks zijn ideaal voor toepassingen waarbij stabiliteit en snelheid cruciaal zijn. Ze zijn degelijk en gebruiksvriendelijk. De ruwterrein heftrucks presteren optimaal op moeilijk toegankelijk terrein. De (roterende) verreikers zijn met een breed gamma aan accessoires veelzijdig inzetbaar. De combinatie van prestaties, betrouwbaarheid en veelzijdigheid is ook te vinden in het gamma hoogwerkers en schaarliften.

Aichi is reeds vele jaren synoniem voor Japanse topkwaliteit. Ze zijn gekend voor hun telescopische rupshoogwerkers, met hun hoge terreinvaardigheid op moeilijk ruw terrein. De rupsbanden trekken het toestel door elk type ondergrond, zoals een moeras- of modderachtige grond. Door de robuuste rupsaandrijving is de machine eenvoudig in gebruik en handig te manoeuvreren op oneffen ondergron. Ook de bandenmachines zijn van dezelfde kwaliteit. Het gamma is inmiddels uitgebreid met grotere hoogwerkers en schaarliften.

Multitel heeft meer dan 100 jaar ervaring met hydraulica, toegepast op hefapparatuur. Ze specialiseren zich in hoogwerkers in aluminium die veilig en gemakkelijk in gebruik zijn. De toestellen hebben een lichtere constructies maar wel met behoud van de noodzakelijke flexibiliteit en kracht.

JCB staat bekend om zijn vernieuwende geest. De verwezenlijkingen in hun 67 jaar bestaan zijn opmerkelijk, maar bij JCB kijken ze altijd uit naar de volgende ontwikkeling.

Skyjack werd in 1985 opgericht en is sinds 2002 onderdeel van de Linamar Corporation. Hun machines combineren duurzaamheid, eenvoud, kwaliteit en onderhoudsgemak.

Hoge veelzijdigheid, compacte afmetingen en een eenvoudig ontwerp zijn de karakteristieke kenmerken van de Bravi-producten, waarmee het wereldwijde succes kent.

Groot gamma met hoogwerkers (knik en telescoop), schaarliften, spinhoogwerkers, hoogwerkers op vrachtwagen en verticale mastliften met werkhoogten van 6 tot 48 meter.

Gespecialiseerd in de bouw van hoogwerkers met rupsbanden voor gebruik binnen en buiten. Heeft meer dan 40 jaar ervaring in de constructie van staalwerk. Bouwen toonaangevend en evolueren voortdurend.

Nagano werd opgericht in 1968 en staat voor 50 jaar ervaring. Nagano garandeert een sublieme Japanse kwaliteit en bouwt volgens de sterkste kwaliteitseisen om te presteren onder de meest extreme omstandigheden.

Pionier in de productie van minikranen. Opgericht in 1962 in Japan. Geliefde toestellen door hun compacte vorm en te gebruiken op zowel elektriciteit als diesel.

Holland Lift bouwt schaarliften waarbij stabiliteit, robuustheid en veiligheid hoog in het vaandel staan. De machines bewijzen hun kracht in allerlei werksituaties, door hun robuuste uitvoering en het grote hoogtebereik.

Gespecialiseerd in het ontwerp en de vervaardiging van hoogwerkers voor vele bedrijfssectoren: telecombedrijven, energieleveranciers, huurders, dakdekkers, boomsnoeiers, spoorwegexploitanten… Vele technische evoluties worden meegenomen bij de productie: zoals het buizenframe of de technologie die wordt gebruikt door het Green Platform Label. Alle armen van de hoogwerker monteren zijzelf. Een knowhow die bijdraagt aan de robuustheid van de machines.